NOVO  Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više   OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = HR Test : 'HR/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Savjeti roditeljima na temu zaštitnih sredstava za djecu

Savjeti roditeljima na temu zaštitnih sredstava za djecu

Upravo se spremate na plažu s Vašim najmlađima? Ne zaboravite uzeti primjereno zaštitno sredstvo za aktivnu djecu! Bacite oko na naše najbolje savjete za zajamčenu cjelodnevnu zaštitu od sunca.

Zašto je toliko važno zaštititi mlađu kožu na praznicima?

Kad ste na praznicima s cijelom obitelji, važno je koristiti zaštitno sredstvo formulirano da zaštiti mlađu, nježniju kožu. Dječja je koža sklonija oštećenjima od UV zraka koja su rezultat pretjeranog izlaganja suncu.* Znojne žlijezde beba (i u manjoj mjeri djece iznad godinu dana) manje su razvijene što znači da slabije reguliraju njihovu tjelesnu temperaturu. Štoviše, većina oštećenja uzrokovanih UV zrakama nastaje tijekom djetinjstva ili adolescencije. 89% djece** provodi najmanje 3 sata dnevno na otvorenom tijekom ljetnih praznika*** te je ključno osigurati da se UV oštećenja svedu na minimum tijekom tih godina razvoja.

Briga o dječjoj koži na plaži

Sunce, more i pijesak.... savršen recept za ljepljivu kožu! Na sreću, Vichy sprej za djecu otporan na pijesak s tehnologijom protiv pijeska posebno osmišljenom za zaposlene roditelje i još zaposleniju djecu. Pijesak može ukloniti dio Vaše zaštite od sunca, ali Vichy sprej otporan na pijesak brzo se upija u kožu i ostavlja više vremena za zabavu i igre bez razmišljanja o stalnom ponovnom nanošenju.

Ako planirate provesti puno vremena kraj bazena, važno je zapamtiti da je bebama u vodi potrebna posebna njega tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Bez obzira o kakvom je bazenu riječ, voda reflektira do 60% sunčevih zraka s 10% UVA zraka koje prodiru i do 20 m u dubinu. Važno je brinuti o  koži i kad ste van vode jer i pijesak može reflektirati do 40% UV zraka, čak i u sjeni.*** Vichy zaštita od sunca za djecu je vodootporna i ostavlja osjećaj hidratacije na koži.

*Tubiana M. i Rouësse J. Sunce i zdravlje. Nacionalna medicinska akademija. Izvješće od 04.05.2004. Komisije III (onkologija) i radne skupine.
** Ispitivanje Vichy međunarodnih centara za zdravlje kože - TNS Sofres 2007., 48.541 ispitanik
*** http://www.cnrs.fr/cw/dossiers/dosclim/contenu/alternative/alter_etape1_4.html

Naši kultni proizvodi

 • 22909Dječji sprej protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+00NewIDEAL SOLEILZaštita dječje kože od sunca

  Novo

  Dječji sprej protiv priljepljivanja pijeska na kožu SPF 50+
 • 3027Mlijeko za tijelo SPF 30 obiteljsko pakiranje00IDEAL SOLEILSUN CAREMlijeko za zaštitu od suncaZaštita tijela od sunca
  Mlijeko za tijelo SPF 30 obiteljsko pakiranje
 • 3017Dječje mlijeko SPF 50+ veliko pakiranje51IDEAL SOLEILSUN CAREMlijeko za zaštitu od suncaZaštita dječje kože od sunca
  Dječje mlijeko SPF 50+ veliko pakiranje
 • Najčitanije

  7 tipova zaštite kože za sretnu obitelj

  Zaštita od sunca

  7 tipova zaštite kože za sretnu obitelj

  Nemaju svi ista očekivanja kada je u pitanju zaštita od sunca! Bilo da želite preplanulost, uskočiti u more ili zadržati besprijekoran blsitav ten, za Vas postoji idealan proizvod za zaštitu od sunca. Pronađite svoje Idealno rješenje u našem vodiču za zaštitu od sunca i ljepotu kože.

  Pročitaj članak

  go to top