OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Savjeti za njegu kože za vrućina: kako sačuvati zdravi sjaj tijekom toplih dana

Kad je vruće, potrebna Vam je hidratantna njega s laganom, osvježavajućom teksturom koja kontrolira masni sjaj, a istovremeno hidratizira kožu i daje joj zdravi sjaj.

Savjeti za njegu kože za vrućina: kako sačuvati zdravi sjaj tijekom toplih dana

Sparno je, pravi vrući val. U ovim neugodnim uvjetima ljudi s masnom kožom neprestano misle hoće li im lice poprimiti masni sjaj.

30°C : nema masnog sjaja, samo zdravoga s gel-kemom koja dolazi u pomoć

Kad temperatura poraste, Idéalia gel-krema za glatku i blistavu mješovitu do masnu kožu dolazi u pomoć i daje Vam svježi sjaj bez imalo masnog sjaja. Ako imate masnu kožu, znate da će Vam biti teško pronaći proizvod koji omekšava i ujedno osvježava. Gel-krema skriva tajno oružje,  inovativnu tehnologiju Aquakeep® koja postupno otpušta molekule vode u kožu i čini je mekom na dodir, a ten  osvježava.

Puderasti mat učinak za glamur na suncu

Sjajna ili masna koža može biti neugodna briga kad ste na suncu, a gel-krema je učinkovito rješenje zahvaljujući svom puderastom, a istovremeno svježem mat učinku. Masnog sjaja više nema bez obzira na vanjsku temperaturu i, za razliku od uobičajenih pudera koji koži daju sivkasti ten i suh izgled,  Aquakeep® koži jamči svjež osjećaj i izgled. Štoviše, tekstura gela-kreme neverojatno je lagana i svilenkasta i koži pruža osjećaj hladnoće i svježine. Osvježavajući je poput šerbeta, a istovremeno kremast i ugodan - idealna ravnoteža u njezi mješovite kože. Savršen je za očuvanje ljetnog sjaja, čak i za najtoplijih dana.

go to top