OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Što mami osmijeh na lice ženama u dobi 40+?

Budite sretni u 40-ima. Od uživanja u vremenu s obitelji i uspješne karijere do iskušavanja u novom sportu i zadovoljstva vlastitim izgledom - postoje brojni načini da se osjećate odlično u 40-ima.

Profesionalni uspjeh

Kad navrše 40, žene znaju svoju profesionalnu snagu i mogu zaista procvjetati poslovno. Iskoristite svoje iskustvo da napredujete, budite mentor mlađem kolegi ili predložite poboljšanje poslovnog procesa npr. to što Vas suradnici poštuju dovest će do pozitivne radne atmsfere, podići Vam moral i izmamiti osmijeh na lice.

Počnite se baviti novim sportom

Vraćate se sportu nakon nekoliko godina pauze ili želite dodati novu aktivnost Vašem programu vježbanja? U svakom slučaju postoji mnoštvo mogućnosti za žene svih dobnih skupina i razina kondicije. Popravite liniju i prisjetite se djetinjstva na satu baleta, to je odličan način trošenja kalorija i oslobađanja endorfina.  Ako imate malo slobodnog vremena, zapamtite da će Vas i malo trčanja nakon posla ili za vikend učiniti sretnima i motiviranima.

Osjećajte se lijepom

Važno je da se uvijek osjećate lijepom, i iznutra i izvana. Prije svega, zdrava i ujednačena prehrana pomoći će da Vam tijelo izgleda najbolje što može. 40-e su savršeno vrijeme za smoothije ili detoks vodu.  
Održavanje redovite rutine njege kožu će učiniti blistavom, a Vaša će unutarnja ljepota isijavati iznutra! Postanite stručnjak za kožu upotrebom najboljih proizvoda koji odgovaraju potrebama Vaše kože poput seruma s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka dobivenih iz prirode.

Prijateljska zabava

Nema puno stvari koje su ugodne kao druženje s prijateljima. Organizirajte grupni nedjeljni ručak i prebacite odgovornost na nekog drugog tako što ćete zamoliti različite goste da kuhaju različita jela.
Odličan način da se zabavite, a mogu se pridružiti i djeca - neće odbiti pomoći raditi tortu!

Objavljeno

go to top