OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

#STRESSLESSWEEK: Obrišite tragove stresa sa vaše kože za samo 5 dana!

Obzirom da je stres mnogima svakodnevni (neželjeni) suputnik, s njegovim okidačima i utjecajima valja se uhvatiti u koštac na svim frontama. Stoga, zajedno s lansiranjem inovativnog MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS seruma, Vichy organizira StressLessWeek - online događanje koje će trajati od 23. do 28. svibnja. Ovim vas putem pozivamo da zaboravite na stres uz kreativan sadržaj koji je Vichy pripremio za vas:

STRESS FREE SKIN TALK with Ana Radišić i Ema Luketin

Ana Radisic Ema Luketin

Svake nedjelja, i sad već tako gotovo 50 nedjelja, Ana Radišić u svom podcastu ugošćuje osobe iz raznih sfera djelovanja, a svi oni na neki način prije svega inspiriraju nju, a onda i njezine gledatelje. S Anom dijele životne lekcije koje su savladali, izazove i prepreke na koje su nailazili te otkrivaju svoje unutrašnje borbe. U Aninim oblacima tako su se našle brojne estradne zvijezde, glumci, sportaši, poduzetnici i poduzetnice te mnogi drugi, a Ana sa svojim gostima nastavlja svake nedjelje donositi pozitivne priče koje vrijedi čuti. 

Kada: nedjelja, 23.05.2021.
Gdje: YOU TUBE

STRESS FREE INFLUENCER with Ema Luketin

Ema Luketin

“U kojem god periodu života bili i što god radili stres će nas uvijek pratiti. Kao studentica koja ima svoju firmu i bavi se društvenim mrežama, bez obzira na to što obožavam svoj posao često se nađemo u stresnim situacijama. Kroz godine naučila sam se bolje ponašati u njima i kontrolirati kako one utječu na mene. U redu je biti pod stresom samo je bitno prihvatiti osjećaj stresa i ne dozvoliti da jako negativno utječe na nas i naše tijelo. Kad se nađemo jako sretna situaciji pokušam duboko udahnuti i sjetiti se da je ova situacija prolazna i da neće trajati zauvijek, pokušam naći najbolje rješenje za situaciju. Nekad je rješenje duga topla kupka, nekad šetnja gradom ili meditacija na otvorenom svježem zraku, a nekad razgovor s najboljom prijateljicom. Bitno je slušati svoje tijelo i svoje misli kako bi što uspješnije proći kroz stresno razdoblje.”

Kada: ponedjeljak, 24.05.2021.
Gdje: @emaluketin

STRESS FREE DESIGN with Ana Tevšić Nauković

Ana_02.jpg

“Shvatila sam da mi pomaže kad si vizualiziram stres kao bilo koju drugu situaciju i da postanem jako svjesna njegovog utjecaja na mene. Kad osjetim da me nešto muči "iznutra", aktivno radim na tome da svojim djelovanjem to popravim. Većinom mi pomaže razgovor s bliskim osobama, šetnja kroz šumu, odlazak na trening, dugačka kupka ili svjež zrak. Male stvari čine čuda, nekad mi je dovoljno da osvjestim disanje i koncentriram se na svoje misli.”

Kada: utorak 25.05.2021.  
Gdje: IG @anatevsicnaukovic

SKINTALK @SKINCARECONSULT

Kada: četvrtak,27.05.2021. u 18.30h 
Gdje: IG LIVE @skincareconsult

Saznajte  kako stres djeluje na kožu i na koje načine možemo uz odabrane dermatološke tretmane i kvalitetnu njegu zaštititi naše lice od negativnih vanjskih utjecaja.  Dr. Maja Kovačević, specijalist dermatovenerolog vam na IG profilu SkinCareConsult odgovara na pitanja..

„Uz današnji užurbani način života, stres je postao njegov svakodnevni tihi pratitelj. Kako bih smanjila učinke stresa na čitav organizam, a posebice na kožu, volim se naoružati antioksidansima u hrani, dodacima prehrani, topikalnim preparatima, ali i sa prirodnim boosterima raspoloženja poput druženja s prijateljima, putovanjima i boravkom u prirodi. Iako je stres gotovo pa nemoguće izbjeći, bitno je na vrijeme detektirati njegov izvor i intenzitet te se svakodnevno suočiti i boriti s njim.“

mineral 89 probiotic fractions

FOOD FOR SKIN with Zrinka Zekulić @gladusasamja

Zrinka Zekulić

“Stres utječe na čitavo tijelo, uključujući i našu kožu. Nemoguće ga je izbjeći, ali možemo uvelike utjecati na njegove posljedice tako što ćemo prilagoditi svoje životne navike. Mnogi faktori ovise baš o nama: prvenstveno hrana koju svakodnevno konzumiramo i način na koji njegujemo našu kožu. Ne zaboravimo; koža pamti i što budemo blaži prema njoj u mladosti, to će nam ona biti zahvalnija u starosti. “
Kada: petak, 28.05.2021.
Gdje:

MINERAL89 PROBIOTIC FRACTIONS RECENZIJA

Saznajte kako je proizvod ocijenila  @miss.recenzija koja je imala priliku isprobati proizvod prva.
Kada:
subota, 28.05.2021.
Gdje: @skincareconsult

Nadamo se da ste ćete pronaći dovoljno vremena da ne propustite ni jedan dio Vichy STRESSLESS TJEDNA.
Pridružite nam se i otpustite sav stres.

VAŠA RUTINA

<strong>PROBIOTIC FRACTIONS</strong><br />Regenerirajući i obnavljajući serum

PROBIOTIC FRACTIONS
Regenerirajući i obnavljajući serum

( 44mišljenje )

go to top