OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

SVE ŠTO VAS ZANIMA O BOOSTERU MINÉRAL 89

Vichyjevi su stručnjaci tijekom Instagram livea odgovarali na vaša brojna pitanja o hidrataciji i njezi kože lica. U nastavku vam donosimo savjete i odgovore na vaša najčešća pitanja o njezi kože lica moćnim boosterom Minéral 89.

vmag

PRIMJENA BOOSTERA MINÉRAL 89

Kome je namijenjen booster Minéral 89 i smije li se primjenjivati na osjetljivu kožu?
Minéral 89 proizvod je velike sigurnosti i tolerancije čak i za vrlo osjetljivu kožu. Ima samo 11 sastojaka, što ga čini posebno prikladnim za osjetljivu kožu. Ovo je proizvod koji može biti dio svake rutine njege u bilo kojoj životnoj dobi.

Treba li booster Minéral 89 upotrebljavati prije svake njege u bilo kojoj životnoj dobi da bi se poboljšao učinak takve njege?
Booster Minéral 89 prvenstveno se upotrebljava za poboljšanje i očuvanje zaštitne funkcije kože. Kada ovo napravimo, svaka će druga njega imati bolju polaznu osnovu (bolje stanje kože s kojim radi), a samim time i bolje učinke. Booster Minéral 89 upotrebljava se prije svake druge njege, seruma ili kreme u bilo kojoj životnoj dobi.

Koji je redoslijed upotrebe proizvoda za čišćenje lica, a zatim i njege?
Ako govorimo o redoslijedu, to znači da želite upotrebljavati više različitih proizvoda, a ne opcije 2u1 i 3u1. Podržavamo. Rutina bi mogla izgledati ovako: umivanje, micelarna voda ili losion, booster, serum, krema i njega za područje oko očiju; ali to nije jedina moguća rutina.

Ako se upotrebljava losion, nanosi li se on prije ili poslije boostera Minéral 89?
Ako mislite na losione za čišćenje lica ili tonike, oni se nanose prije boostera Minéral 89.

Nanosi li se Minéral 89 na vlažnu kožu, odmah nakon tonika ili je najprije potrebno osušiti lice?
Minéral 89 nanosi se na suhu i čistu kožu. Ako na koži postoji malo vlažnosti od, primjerice, prethodno nanesenog tonika, to neće utjecati na djelovanje boostera.

Što se sve može nanositi između boostera Minéral 89 i dnevne njege?
Bilo koja vrsta seruma može biti međukorak njege.

Ima li svrhe upotrebljavati booster Minéral 89 navečer prije spavanja?
Da. Booster Minéral 89 treba upotrebljavati ujutro i navečer u kombinaciji s drugim odabranim proizvodima za dan i noć.

Mogu li booster Minéral 89 upotrebljavati muškarci?
Apsolutno da. Ovo je proizvod koji se upravo mnogim muškarcima jako sviđa. Vrlo je lagan i neprimjetan, ali dovodi do uočljivih promjena i poboljšanja na koži.

Treba li pričekati da lice potpuno upije serum ili booster, ili kremu treba namazati odmah po nanošenju seruma?
Ukoliko u uputama za upotrebu nije drugačije naglašeno, bolje je dati svakom proizvodu priliku da se dobro upije u kožu prije nanošenja sljedeće njege.

Što preporučujete za tamne podočnjake?
Njegu Minéral 89 za područje oko očiju.

Možete li preporučiti nešto što mogu upotrebljavati kao bazu prije šminkanja? Imam mješovit tip kože.
Profesionalni kozmetičari dali su odlične komentare o boosteru Minéral 89 kao podlozi za šminku. Iako mu to nije definicija, kažu da odlično obavlja tu funkciju.

vmag

BOOSTER MINÉRAL 89 PROTIV SUHOĆE I CRVENILA KOŽE

Koji su proizvodi najbolji za suhu kožu koja je izgubila sjaj?
Karakteristika svake suhe kože upravo je nedostatak sjaja, što je posljedica isušivanja površinskih slojeva kože, usporenog obnavljanja epidermisa i nagomilavanja izumrlih ćelija na površini. Cilj nam je da koži nadoknadimo ono što joj nedostaje – masnoće i vodu, i ubrzamo obnovu. Krenuli bismo od osnove, upotrebe njege prilagođene suhoj ili vrlo suhoj koži (recimo Nutrilogie iz Vichyja), koju možemo odmah kombinirati s boosterima (Minéral 89) ili serumima (Aqualia Thermal, Liftactiv Fresh shot) kako bi se što brže oslobodio sjaj kože.

Što preporučujete za hidrataciju lica?
Serum Aqualia Thermal u kombinaciji s boosterom Minéral 89.

Povremeno crvenilo samo jednog ograničenog dijela lica? Koji su mogući uzroci? Kako to spriječiti?
U ovom slučaju svakako savjetujemo da potražite savjet dermatologa kako bi se utvrdio uzrok i intenzitet crvenila. Za naknadno osnaživanje kože i uspostavljanje zaštitne funkcije kože savjetujemo upotrebu blagih preparata za čišćenje kože, bez sapuna, te nakon toga nanošenje Vichy mineralizirane termalne vode za umirivanje i osnaživanje kože. Kao dnevna doza snage za kožu, savjetujemo i booster Minéral 89!

vmag

MINÉRAL 89 I ANTI-AGE NJEGA

Što preporučujete kao učinkovitu njegu protiv starenja, koju kombinaciju proizvoda Vichy?
Da bih mogla dati ovakvu preporuku, trebala bih imati više informacija o vašoj koži, očekivanjima i potrebama. Ali ako bih trebala napamet dati neku opću preporuku, to bi bili proizvodi iz linije Liftactiv – Liftactiv Serum 10, dnevna njega Liftactiv Collagen Specialist, noćna njega Liftactiv Supreme i Liftactiv njega za područje oko očiju. Da koža bude u još boljoj formi, ovoj kombinaciji nedostaje booster Minéral 89, koji bi išao na lice prije seruma.

Smeta li formula Minéral 89 uljima za večer kada je u pitanju njega kože 40+?
Nisam sigurna da razumijem pitanje, ali ako mislite na to može li se booster Minéral 89 kombinirati s proizvodima za noćnu njegu na bazi ulja, odgovor je da. Postoji mogućnost nekompatibilnosti tekstura, ali vjerojatnost za to je mala. Ako nanosite Minéral 89 prije ulja, samo mu dopustite da se potpuno upije u kožu i ne bi trebalo biti nikakvih problema.

Kako da oživim kožu, čini mi se da se promijenila zbog ovog stalnog boravka u zatvorenom prostoru? Upotrebljavam Aqualia Thermal i Minéral 89. Nešto da je još razbudim i oživim?
Preporučujem vam da pokušate sa shot serumom Liftactiv Fresh. Njega ćete ubaciti u rutinu prije boostera Minéral 89. Proizvod je namijenjen upravo za svrhu koja vam je potrebna. Također, razmislite o uključivanju neke moćnije kreme u njegu. Aqualia Thermal je odlična, ali Slow Âge ili Liftactiv Collagen Specialist mogle bi mnogo više doprinijeti vašoj koži.

vmag

Nadamo se da ste među odgovorima pronašli odgovore i na svoja pitanja! Ukoliko niste, Vichy tim stoji vam na raspolaganju za sva pitanja i savjete, a možete nam se obratiti putem naših društvenih mreža ili na adresu e-pošte [email protected]. #ostanimopovezani

Objavljeno

go to top