OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

U središtu pažnje formula s UV filterom čak i protiv dugih UVA zraka

UV zrake kojima smo svakodnevno izloženi sastoje se od 25% UVB zraka i 75% UVA zraka koje su prisutne cijele godine, uključujući duge UVA zrake koje dubinski apsorbiramo.

U središtu pažnje formula s UV filterom čak i protiv dugih UVA zraka

Vichy je išao korak dalje od zaštite od vanjskih štetnih čimbenika nudeći ženama ugodno i osjetilno iskustvo, za razliku od uobičajenih neugodnih filtera širokog spektra (UVA, UVB, duge UVA zrake). Namjera je bila učiniti svako nanošenje trenutkom ugode jer, naposljetku, učinak njege Slow Âge ovisi o dugoročnoj svakodnevnoj upotrebi. 

Veliko je postignuće bilo udružiti sve aktivne sastojke formule i UV filtere unutar iznimno nježne, vrlo osjetilne teksture. Kako bi se izbjegao masni učinak i bijeli tragovi koje UV filteri obično ostavljaju, Laboratoriji Vichy su u formulu uključili mješavinu posebnih voskova koji optimiziraju apsorpciju, kao i siliku za baršunasti učinak na površini kože. Ova iznenađujuća tekstura najprije tvori kapljicu koja se pri nanošenju rastapa i ne ostavlja ništa osim mekoće na dodir. Nema izdajničkih tragova filtera!

Za ugodno nanošenje bio je potreban i miris koji će prekriti onaj UV filtera. Miris je posebno dizajniran da ocrta vulkansku snagu Vichy mineralizirane termalne vode  i ponovno poveže ženu s prirodom. Poznati "nos" Philippe Romano osmislio je miris koji se temelji na dvojnosti moći i svježine. Naposljetku, ovaj predivan miris je posebno formuliran kako bi bio primjeren i za osjetljivu kožu.

Objavljeno

go to top