OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

U središtu pažnje formula s UV filterom čak i protiv dugih UVA zraka

UV zrake kojima smo svakodnevno izloženi sastoje se od 25% UVB zraka i 75% UVA zraka koje su prisutne cijele godine, uključujući duge UVA zrake koje dubinski apsorbiramo.

U središtu pažnje formula s UV filterom čak i protiv dugih UVA zraka

Vichy je išao korak dalje od zaštite od vanjskih štetnih čimbenika nudeći ženama ugodno i osjetilno iskustvo, za razliku od uobičajenih neugodnih filtera širokog spektra (UVA, UVB, duge UVA zrake). Namjera je bila učiniti svako nanošenje trenutkom ugode jer, naposljetku, učinak njege Slow Âge ovisi o dugoročnoj svakodnevnoj upotrebi. 

Veliko je postignuće bilo udružiti sve aktivne sastojke formule i UV filtere unutar iznimno nježne, vrlo osjetilne teksture. Kako bi se izbjegao masni učinak i bijeli tragovi koje UV filteri obično ostavljaju, Laboratoriji Vichy su u formulu uključili mješavinu posebnih voskova koji optimiziraju apsorpciju, kao i siliku za baršunasti učinak na površini kože. Ova iznenađujuća tekstura najprije tvori kapljicu koja se pri nanošenju rastapa i ne ostavlja ništa osim mekoće na dodir. Nema izdajničkih tragova filtera!

Za ugodno nanošenje bio je potreban i miris koji će prekriti onaj UV filtera. Miris je posebno dizajniran da ocrta vulkansku snagu Vichy mineralizirane termalne vode  i ponovno poveže ženu s prirodom. Poznati "nos" Philippe Romano osmislio je miris koji se temelji na dvojnosti moći i svježine. Naposljetku, ovaj predivan miris je posebno formuliran kako bi bio primjeren i za osjetljivu kožu.

VAŠA RUTINA

 • slow-age-fluid-dnevna-njega; vichy-za-lice; svi-tipovi-koze; usporava-starenje; usporava-znakove-starenja; prve-bore; pigmentacijske-mrlje; bore-na-celu; vidljivost-pora; gubitak-punoce
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Jeste li znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravoga sjaja? Bacit ćemo pogled na revitalizirajuća svojstva vitamina C. Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja.

  Pročitaj članak

  go to top