OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Učinkovita njega za kosu za muškarce dolazi s Vichy Dercos Aminexil MEN

Linija proizvoda protiv ispadanja kose Dercos Aminexil MEN dobila je i svoj znakoviti hashtag #DaSamBaremZnao

Mislav Čavajda

Gubitak kose Ahilova je peta mnogih muškaraca i tema o kojoj nerado govore, jer osim mogućih zdravstvenih problema ukazuje i na ono na što su slaba oba spola – starenje i gubitak mladenačkog izgleda. Godine, naravno, ne moraju biti glavni krivac slabljenja i gubitka kose, tu su i fiziološki uzroci kao što su hormoni i nasljedni faktor, ali i sveprisutan stres, štetno UV zračenje i zagađenje okoliša, posebice u urbanim sredinama. Posljedice su oštećenja folikula dlake i vlakna te postupna degradacija rasta kose, koju su provedena istraživanja pronašla kod velikog broja muškaraca.

Domagoj Jakopović Ribafish

Sve ovo u praksi su potvrdili neki od najpoznatijih „ćelavaca“ iz javnog života, za koje bismo mogli reći da kao zvijezde na estradno/sportskom nebu sjaje barem jednako toliko koliko i njihovo tjeme. Pjevači, glumci, sportaši,... gubitak kose ne diskriminira po odabiru profesije, o čemu su s humorom i dozom šale na vlastiti račun progovorili Mario Roth, Mislav Čavajda, Domagoj Jakopović Ribafish i olimpijski prvak Martin Sinković. O prvim znakovima gubitka kose, koracima koje su poduzeli u bitci za spas vlasišta i postupnom prihvaćanju nove slike u ogledalu progovorili su i na svojim profilima na društvenim mrežama, koji su uz #DaSamBaremZnao u kratkom roku prikupili mnoštvo solidarnih muških lajkova.

Mario Roth

Ipak, da nije sve tako crno pobrinuo se Dercos sa svoja tri proizvoda protiv ispadanja kose iz linije Aminexil MEN Intenzivni tretman namijenjen muškarcima s prvim znakovima gubitka kose, koji se ciljano nanosi ujutro ili navečer na područje ispadanja kose (zalisci ili tjeme). Njegova gelasta tekstura omogućuje lako nanošenje na vlasište, a osim što jača vlakno kose, u roku šest tjedana dokazano usporava ispadanje kose na ciljanim zonama.

Martin Sinković

Za muškarce s prorijeđenom kosom po čitavom tjemenu u ponudi je Aminexil MEN pjena trostrukog djelovanja koja trenutačno zadebljava vlas i daje strukturu, a njena lagana i prozračna pjenušava tekstura omogućuje lako nanošenje čak i na osjetljivo vlasište. Kosa je u trenutku oblikovana i spremna za izlazak iz kuće u svakodnevne obaveze.
Kao odlična nadopuna Aminexil MEN intenzivnom tretmanu ili pjeni tu je Aminexil MEN energetski stimulirajući šampon s kreatinom za revitalizirano vlasište te jaču i gušću kosu. Pogodan je za korištenje više puta tjedno.

Teško je ostati ravnodušan na sve ove dobre vijesti? Podijelite fotografiju svoje „frizure“ uz #DaSamBaremZnao i pridružite se pokretu ponosnih ćelavaca. Za ostale koji imaju kosu i ne žele se od nje rastati, odaberite Dercos!

Objavljeno

go to top