OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

USPJEŠNA PRIČA BLAGDANSKE HUMANITARNE AKCIJE

Zažmiri i zaželi.jpg

Pogledajte video-->
Blagdansko razdoblje je vrijeme druženja, sreće i veselja, no ove godine znali smo da će ipak izgledati nešto drugačije nego dosad. Prošla godina je svima bila teška, no postoje određene skupine ljudi kojima je skoro svaka godina takva. Svjesni da postoje obitelji koje nemaju zadovoljavajuće životne uvjete, odlučili smo pomoći, a i potaknuti druge na pomoć.

Za svaki prodani Vichy proizvod u tjednu prije Božića, odvojili smo 10 kuna za UNICEF-ov program podrške djeci s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima. Cilj programa je poboljšati životne uvjete djece s teškoćama u razvoju i osigurati da svako dijete s teškoćama u razvoju u Hrvatskoj ima jednake mogućnosti za kvalitetnu skrb, obrazovanje i zaštitu. Kako teškoće mogu postati mogućnosti pročitajte na web stranicama UNICEF-a.

U periodu humanitarne akcije, prodano je 3.260 Vichy proizvoda te time prikupljeno 32.600 kuna donacije. Obzirom na situaciju i mjere koje su donesene u ljekarnama bilo je doista izazovno realizirati projekt, no vjerujemo da smo zajedničkim pristupom i velikom voljom ostvarili izvrstan rezultat.

Sredstva prikupljena kampanjom će se uložit u osiguravanje terapija, opreme i stručne podrške iz područja rane intervencije za djecu s teškoćama i njihove obitelji.

Želimo se zahvaliti svim našim partnerima koji su se odazvali u iznimno kratkom roku i pomogli nam realizirati ideju humanitarnog djelovanja pred blagdane. Svim našim kupcima koji su odlučili sudjelovati također upućujemo jedno veliko hvala u naše ime te ime
UNICEF-a.

Objavljeno

go to top