OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Usporite starenje svoje kože

Osjećati se opušteno u svojoj koži i zaštititi je od štetnih čimbenika koji ubrzavaju vidljive i tihe znakove starenja pokazatelji su njene buduće mladolikosti.

Usporite starenje svoje kože

Zašto je važno pomiriti se sa svojom kožom?


Neočekivane promjene poput primjećivanja tankih linija oko očiju mogu vas učiniti svjesnima starenja. Međutim, vi se želite s budućnošću sučiti spokojno i koncentrirati se na ono što je zaista važno – naročito zdravlje koje je postalo prioritet u vašem životu.

Isto je i s vašom kožom. Svaki dan gradi njenu budućnost, a kod starenja je riječ o pozitivnom, proaktinom stavu prema njezi kože i životu općenito. Iz tog je razloga Vichy odlučio osnažiti žene mogućnošću lijepog starenja: polako, zdravo i otmjeno.

Lijepo starite: holistički pristup


Čišćenje: Aperitiv za kožu. Ujutro i navečer temeljito je čišćenje neophodno za uklanjanje atmosferskih toksina, viška sebuma, mrtvih stanica s vaše kože te za poticanje prirodnog sjaja. Usto, ako ne uklanjate make-up u potpunosti prije spavanja, on začepljuje pore i ometa prirodnu noćnu obnovu kože.  

Dubinska njega vaše kože. Dubinska hidratacija, obnova i zaštita vaše kože neophodni su za poticanje prirodne obrane kože od ekspozoma (okolišni čimbenici štetni za kožu u cjelini). Slow Âge kožu čini jačom i zdravijom zahvaljujući svojim revolucionarnim sastojcima: osnažujući derivirani probiotici, jedinstvena mješavina antioksidansa bajkalske kapice (baicalin) i mineralizirane termalne vode za djelovanje na oštećenja kože. 

Usporite, osjećajte se mladima, starite bolje. Emocije i prehrambene navike također mogu utjecati na proces starenja vašeg tijela. Dovoljno sna (8 sati) važno je baš kao i ujednačena prehrana uz dodatke superhrane kao što je riblje ulje (sporo kuhano da se sačuva kvaliteta), tamnozeleno lisnato povrće i tamne bobice bogate antioksidansima! Čisti proteini poput bjelanjaka i kikirikija potiču tvorbu kolagena.

Odvojite vremena da oslobađanje od stresa i cijenite život. Zašto ne šetati redovito prirodom sa svojim voljenima?

Brinite o svom izgledu. Dobro nahranjena koža koja odiše zdravljem savršena je podloga za šminku. Sveukupno raspoloženje dramatično se poboljšava kad se smiješite sami sebi u ogledalu. Odvažan crveni ruž savršen je način da dodate malo energije vašem izgledu i raspoloženju! 

Samopouzdanje: konačna njega protiv bora. Julien Kaibeck, autor stranica Slow Cosmetics, preporučuje gledanje u ogledalo i smijanje te dodaje da je „smijanje zaista izvor sreće“. Manje se fokusirajte na crte lica, a više na  vaš osjećaj dobrostanja.

go to top