OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Zablistajte uz ova 3 koraka za prelijepu, suncem okupanu kožu!

Gdje god se nalazila vaša destinacija ukupana suncem, pobrinite se da tijekom odmora vaša koža bude zaštićena i osigurajte si dugotrajan ten, uz pomoć ova tri koraka...

Zablistajte uz ova 3 koraka za prelijepu, suncem okupanu kožu!

Pripremite svoju kožu

Prije nego se ukrcate na avion ili krenete autom na dobro zasluženi odmor na suncu, pobrinite se da  vaša koža bude spremna kao i vaš kovčeg. Večer prije, osigurajte da vam odmor započne uz glatku kožu koja nema mrtvih stanica i nesavršenosti koje mogu  smetati procesu stvaranja preplanulosti. U kadi/tuš kabini, nanesite masku za čišćenje dok nježno obavljate piling na svom tijelu. Nastavite s njegom kože tijela tako što ćete nanijeti, hidratantno sredstvo koje odgovara upravo vašem tipu kože.

Preporučeno je za vrijeme ljetkog perioda, promijeniti i prilagoditi  svoju zimsku beauty rutinu i da prijeći na laganije sredstvo za čišćenje i hidrataciju. Previše slojeva na koži, u kombinaciji sa znojem koji nastaje pod sunčanim zrakama, može  iziritirati osjetljivu kožu i izazvati opekline.

Kada uz pomoć melanina koji se nalazi u vašoj koži počnete dobivati zdrav zlatni sjaj, otkrit ćete da vam neće biti potrebno toliko šminke kao što je uobičajeno - što je sjajno za vašu kožu! Nekoliko dana prije početka odmora, pokušajte smanjiti nanošenje svoje redovite podloge, poput pudera i bronzera. Vaša koža postat će svježija i spremna za odmor.

Zaštitite se i uživajte

Za ujednačenost tena pokušajte izbjeći  svakodnevno nošenje iste odjeće ili kupaćeg kostima, jer ćete na taj način dobiti naglašene linije preplanulosti. Ne zaboravite nanijeti kremu za sunčanje na čitavo tijelo, utrljavajući je dok se u potpunosti ne upije, kako biste spriječili slučajnu izloženosti kože suncu, ukoliko primjerice promijenite odjeću.

Zaštitite svoju kožu, posebice tijekom sunčanja. Mineralizirana termalna voda Vichy, osnovni sastojak Vichy sredstava za zaštitu od sunca, sadrži 15 minerala koji dokazano pomažu u zaštiti, a pritom poboljšavaju kvalitetu i zdravlje kože te se bore protiv oštećenja oksidacijom.

Kako biste smanjili izloženost suncu i potencijalno oštećenje koje ono može  izazvati, koristite lagano sredstvo za samotamnjenje koje štiti vašu kožu od UV zračenja i optimizira sjaj, što znači da ne morate  ostajati na otvorenom predugo da biste izgledali preplanulo.

Obnovite i produljite učinak

Da biste osigurali vašoj koži preplanulost što je dulje moguće, hidriratizirajte ju kako bi ostala elastična i njahranjena. Ukoliko vaša koža postane suha, riskirate mogućnost ljuštenja i vaša će preplanulost puno brže izblijedjeti. Korištenje sredstva za njegu kože nakon sunčanja iznimno je važno, s obzirom da sunce, more i pijesak mogu  učiniti kožu jako osjetljivom. Sredstvo za njegu kože nakon sunčanja iz asortimana Ideal Soleil dokazano produljuje vašu preplanulost dok u isto vrijeme umiruje i obnavlja kožu nakon izlaganja sunčevim zrakama.

Praćenjem ova tri jednostavna koraka (priprema, zaštita, produljenje učinka), osigurat ćete da vaša preplanulost i nakon odmora traje duže i da vaša koža bude zdravija - zbog čega ćete sjajiti iznutra i izvana!

Objavljeno

go to top