OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Zašto vam je potrebna hidratantna njega za lice Minéral 89

Koliko god imali godina i koji god tip kože imali, Vichyjev Minéral 89 odličan je dodatak vašoj dnevnoj rutini njege kože. Nastavite čitati i saznajte zašto biste trebali napraviti mjesta u kupaonskom ormariću za Vichyjev prvi ultrahidratantni booster.

Što je Minéral 89?

v-mag-vichyPrvi booster za kožu iz Vichyja
Minéral 89, vaša dnevna doza svježine, prvi je booster za kožu iz Laboratorija Vichy. Zamišljen je da koži daje toliko potrebnu hidrataciju kao prvu liniju obrane od vanjskih oštećenja. Obiluje hidratantnim sastojcima uključujući glicerin, hijaluronsku kiselinu i Vichy mineraliziranu termalnu vodu koja svakodnevno jača, obnavlja i štiti kožu. Njegova lagana i svježa tekstura te snažna moć hidratacije čine ga idealnom hidratantnom njegom za suhu kožu bez obzira na dob.  Klinička studija na 52 žene u dobi između 26 i 62 godine pokazala je da 85 % ispitanica primjećuje bolju hidrataciju kože neposredno nakon upotrebe, a 79% izjavljuje da im je koža punija i svježija. [1]

Inovativan proizvod
Proučimo najprije formulu proizvoda Minéral 89 koja je rezultat preko 100 temeljitih farmaceutskih ispitivanja! Minéral 89 je dobio ime  po vrlo visokom postotku Vichy mineralizirane termalne vode, točnije 89% u usporedbi s 20% kod većine Vichy proizvoda. Zašto? Vichy mineralizirana termalna voda izuzetno je snažna s preko 5,2 g minerala po litri što je čini vrlo zahtjevnom za formuliranje.

Znanstveno dokazani rezultati
Više od godinu dana kliničkih ispitivanja pomoglo je Vichyjevim znanstvenicima da konačno pogode pravu teksturu – svjež, lagan serum koji se u trenu upija u kožu. I sve to s impresivno malim brojem sastojaka za nevjerojatno učinkovit visokotolerantan proizvod za osjetljivu kožu. Jedinstvena kombinacija intenzivno hidratantnih sastojaka čini Minéral 89 savršenim za svakodnevnu upotrebu i koži omogućuje da ostane hidratizirana suočena s dnevnim agresijama (oštećenja uzrokovana UV zrakama, zagađenje, umor).

Kako se Minéral 89 uklapa u vašu rutinu njege kože?
Minéral 89 lagana je gelasta tekstura koja je sjajan početak svakodnevne rutine njege kože. Najprije  očistite kožu, a potom nanesite proizvod na (čiste) prste ili dlan ruke prije nježnog utapkavanja na lice za trenutno jačanje hidratacije. Nježna formula proizvoda Minéral 89 jamči potpunu sigurnost pri upotrebi na nježnom području oko očiju: 88% sudionica primijetilo je elastičniju kožu ispod i oko očiju nakon 28 dana neprekidne upotrebe.

Osim što može biti dopunska njega postojećem režimu njege kože, Minéral 89 odlično je rješenje i ako želite dodatnu zaštitu kad temperature krenu rasti. Nanesite ga na kožu prije vašeg uobičajenog zaštitnog sredstva kako biste izbjegli osjećaj ispucanosti i isušenosti kad je vani toplije ili kao sloj ispod bogate dnevne kreme za zaštitu kože od zimske hladnoće.

[1]Kliničko ispitivanje provedeno na 52 Kineskinje s osjetljivom kožom u dobi između 26 i 62 godine

go to top