NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

3 SOS postupka za rješavanje prhuti

Kako se učinkovito boriti protiv prhuti? Nema panike. Uz ove trikove riješit ćete ovaj vrlo neugodan problem.

1 – Oksigenirajuće šamponiranje na način Delphine Courteille

Delphine Courteille, stilistica za kosu navikla na brojna snimanja, odaje Vam tajne nježnog šamponiranja koje pomažu u borbi protiv prhuti.

Kad se šampon (protiv prhuti, naravno) dobro zapjeni, nježno četkajte korijen bez trljanja kako ne biste agresivno djelovali na vlasište.

Što se time postiže?

Šampon se lako nanosi po cijeloj kosi što je praktično za dugu kosu, a korijen i vlasište su u potpunosti očišćeni. Vlasište očišćeno od viška sebuma i gljivica neće više biti osjetljivo i manje će se ljuštiti.

Jednostavan postupak i krasno obećanje - nakon nekoliko tjedana prirodno manje prhuti te zdravije i čišće vlasište.

2 – Koristite niže temperature

Prilikom pranja kose neka temperatura  vode bude gotovo hladna kako bi smirujuće djelovala na osjećaj upale. Isti postupak primijenite i pri sušenju kose: namjestite sušilo na nižu temperaturu. Zapamtite: toplina potiče rad lojnih žlijezda!

3 – Recite zbogom modnim dodacima

Marame, šeširi, vrpce…
Ovi modni dodaci zagrijavaju vlasište i prejako nadražuju lojne žlijezde zbog čega se koža dodatno znoji. Izbjegavajte dirati kosu, upotrebljavajte šampone protiv prhuti bez sulfata i ne pretjerujte pri korištenju proizvoda za kosu.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

40 DERCOS_Aminexil Clinical 5

Njega Kose

Je li moguće zaustaviti ispadanje kose?

Živimo u stresnom vremenu pa osim genetike, na ispadanje kose utječu hormonalne promjene, umor, loša prehrana, pušenje, problemi vlasišta i pogrešni tretmani kose. Svi ovi faktori utječu ne samo na ispadanje kose, već i na njenu kvalitetu, mikrocirkulaciju vlasišta te otpornosti.

Pročitaj članak

Vichy expert

Njega Kose

NAJČEŠĆA PITANJA O ISPADANJU KOSE KOD ŽENA

Smatra se da je ispadanje kose problem koji najčešće zahvaća muškarce, međutim postoje periodi i životne faze u kojima i žene gube kosu. O pitanjima koje žene imaju o ispadanju kose pričali smo s Anom Kovačević, stručnom suradnicom za edukaciju VICHY.

Pročitaj članak

go to top