NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Najbolji savjeti za masažu kože za postizanje blistavosti

Kad je riječ o nanošenju njege za kožu, jeste li znali da je tehnika ključna za aktivaciju Vašeg proizvoda?

Nastavite čitati i naći ćete savjete kako unaprijediti  jutarnju i večernju rutinu te kako maksimizirati snagu sastojaka u njezi. 

Prava tehnika: dobrobiti masaže kože

Za savršen kraj dugog tjedna masaža lica nije samo odličan način opuštanja nagomilane napetosti, već ona i preoblikuje Vašu kožu. Ako se pravilno radi, masaža lica može pomoći u smanjenju pojave linija i bora, zategnuti kožu, potaknuti mikrocirkulaciju i poboljšati krvotok za blistaviju kožu. Štoviše, uključivanje masaže lica u rutinu njege kože pomoći će sastojcima iz proizvoda bolje upijanje u kožu što omogućuje da se maksimalno iskoriste dobrobiti njege za kožu. Što nam se tu točno ne bi sviđalo?

Savjeti za masažu lica: kako maksimalno iskoristiti proizvod za njegu kože

Znamo da je to očito, no ponovit ćemo da je prije početka masaže lica važno oprati ruke i temeljito ukoniti make-up kako biste izbjegli širenje bakterija s lica na proizvod. Osušite ručnikom lice i nanesite ulje ili serum. Osim što će prsti lakše kliziti po površini kože, započinjanje sa slabijim proizvodima na bazi ulja omogućuje da proizvod dublje prodire u kožu pojačavajući učunkovitost hidratantne njege ili dnevne kreme koja je gušće konzistencije. Koristite slabije proizvode kao bazu, a potom bogatije proizvode na bazi vode koji će u koži zadržati dragocjene sastojke.

Kome je potreban kozmetički salon? Donosimo Vam savjete kako napraviti stručnu masažu kod kuće.

Vršcima prstiju radite široke krugove po vratu i ispod brade u smjeru lica. Pripazite na pritisak: koža lica nježnija je no na drugim dijelovima tijela, stoga ne pritišćite prejako. Nastavite prema vilici i vanjskom rubu obraza u smjeru jagodica. Nježno pritišćite vršcima prstiju prema gore i prema van što će potaknuti cirkulaciju, no pripazite da kožu ne vučete prema dolje. Završite širokim, kružnim potezima od sljepoočnica prema sredini čela i nazad, a potom prstenjakom lagano tapkajte po koži ispod očiju protiv nadutosti i za jasniji ten.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Sastojci

Probiotički sastojak bifidus: čini kožu snažnijom

Probiotici su živi organizmi dugo proučavani zbog svojeg blagotvornog učinka na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotički sastojak dobiven fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju stavljajući ovaj neživi probiotički sastojak blagotvoran prema koži u svoju novu njegu.

Pročitaj članak

go to top