NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Utječe li poslovni život na Vašu kosu?

Postoji veza između stresa i ispadanja kose. Nalazite li se u zatvorenom krugu previše posla, premalo sna, premalo ljubavi i još manje kose?

Vrlo stresna razdoblja poput velike gužve na poslu ili u privatnom životu u kombinaciji sa samoćom ili frustracijom mogu uzrokovati pojavu većih nakupina vlasi na četki ili pri pranju. To može biti upozorenje da se smanji tempo ili da se uzmu neki pripravci koji će Vam zacijelo pomoći nositi se s dinamikom u Vašoj okolini, a smanjuju i opasnost od bolesti uzrokovanih stresom.

Začarani krug stresa na poslu

Ukoliko ispadanje kose postane vidljivo, to dramatično utječe na Vaše samopouzdanje i uzrokuje Vam još veći stres te teže ispunjavate profesionalne ili osobne ciljeve. Srećom, gotovo svako ispadanje kose je privremeno, kao i većina drugih simtpoma uzrokovanih stresom (zatvor, glavobolje, nesanica, nedostatak libida), stoga pokušajte ne brinuti o tome. Fokusirajte se na pozitivne promjene i poboljšajte svoje stanje i Vašoj bi se kosi trebala vratiti normalna punoća.

Preispitajte svoju prehranu

Svakodnevni rad tijekom ručka za radnim stolom - ili čak preskakanje istog – lišava Vaše tijelo svih potrebnih nutrijenata i vidljivo utječe na Vašu kožu i kosu. Uzmite pauzu jer će to poboljšati Vašu učinkovitost, ali i povoljno utjecati na sveukupno zdravlje. Birajte ručak koji sadrži malo proteina poput ribe sa svježim povrćem i tamnim listovima salate bogatima željezom. Izbjegavajte brzu hranu i grickajte neslane orašaste plodove bogate zdravim proteinima i mineralima koje će Vaše tijelo  voljeti, a posebno Vaša kosa.

Pazite da dovoljno spavate

Ako Vas noću bude prenatrpanost poslom ili emotivne i obiteljske brige, Vaše tjelesno tkivo se ne obnavlja kako treba. Isprobajte opuštajuću kupku ili smirujuću šalicu čaja od kamilice prije spavanja i idite u krevet što je moguće ranije.

Isprobajte kozmetičko rješenje

Vichyjev novi Aminexil Clinical 5 razvijen je za liječenje ispadanja kose. Korisnici koji su ga isprobali tvrde da je ispadanje kose smanjeno kod 96% korisnika bez obzira na tip kose. Redovita masaža glave i svakodnevna primjena pojačava njegov učinak.

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

Stil

Fermentirana hrana: vjerujte nam, Vaša će Vam koža biti zahvalna

Naravno, ime možda ne zvuči posebno primamljivo, ali vjerujte nam kad Vam kažemo da biste trebali svakako obratiti pažnju na fermentiranu hranu ako želite poboljšati sveukupno zdravlje. Objasnit ćemo  čemu ta buka o zdravoj hrani u posljednje vrijeme te Vam reći koja je najbolja fermentirana hrana koju trebate uvrstiti u prehranu.

Pročitaj članak

go to top