OK

OK Cancel

Hvala Vam!

ZatvoriJESTE LI ZNALI DA VAS OD VAŠEG OMILJENOG
VICHY PROIZVODA DIJELI SAMO PAR KLIKOVA?

Delivery

BRZA I SIGURNA
DOSTAVA

Payment

MOGUĆNOST PLAĆANJA
POUZEĆEM

Free Delivery

BESPLATNA DOSTAVA
IZNAD ODREĐENOG IZNOSA

NAŠI OVLAŠTENI ONLINE PARTNERI:
Prima FarmaciaOnline Ljekarna ConerLjekarna OnlineLjekarna Talan

U LJEKARNAMA: ANTIOKSIDATIVNI PROTOKOL ZA OSNAŽENU I SJAJNU KOŽU

Ima dana kad smo nezaustavljive, a ponekad nas stres i umor odaju u obliku sivog tena, umornog izgleda kože i sitnih bora. Za takve izazovne trenutke, Vichy se pobrinuo da Vašoj koži pruži posebnu njegu.

Uz ikonu Minéral 89 booster koji osnažuje kožu vulkanskom vodom, Vichy Vam nudi 50 % popusta na Liftactiv Supreme Fresh Shot serum s 15 % čistog vitamina C. Liftactiv Supreme Fresh Shot serum pruža savršenu podlogu prije nanošenja boostera, te smanjuje znakove starenja i umoran izgled kože u 10 dana.

Potražite Vaš antioksidativni protokol za osnaženu i sjajnu kožu u Vichy ovlaštenim i online ljekarnama u razdoblju od 1.3. do 15.3.2021.

NARUČITE ONLINE

POPIS LJEKARNI

GradNaziv ljekarneAdresa

NAGRADITE VAŠU KOŽU LIFTACTIV NJEGOM, A VICHY ĆE NAGRADITI
VAS - MINÉRAL 89 BOOSTEROM 30ml!

Vichyjeve linije Liftactiv i Minéral 89 čine savršenu kombinaciju u borbi protiv starenja koja učvršćuje, daje punoću te osnažuje Vašu kožu. Vichy Vam zato nudi posebnu pogodnost u ovim hladnim zimskim danima.

Pri kupnji bilo kojeg proizvoda iz linije Liftactiv, Vichy Vas daruje moćnim Minéral 89 boosterom 30 ml! Minéral 89 booster pruža savršenu podlogu prije nanesene njege, pojačava učinak aktivnih sastojaka iz kreme koju nanosite nakon te daje Vašoj koži dnevni boost energije i zdravi sjaj.

Potražite Vaše omiljene proizvode u Vichy ovlaštenim i online ljekarnama u razdoblju od 1.2. do 15.2.2021.

* Promocija se odnosi na sve njege iz linije Liftactiv Supreme i Liftactiv Specialist.

NARUČITE ONLINE

POPIS LJEKARNI

GradNaziv ljekarneAdresa

PREUZMITE SVOJ BESPLATNI SAVJETNIK ZA ŽENE U MENOPAUZI

Menopauza je sasvim prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vrijeme anksioznosti i problema.

Naš zadatak je da pristupimo svim ženama i pokažemo da su im, bez obzira na simptome, stručan savjet i podrška uvijek lako dostupni, a ljekarna mjesto na kojem ih mogu potražiti.

Upravo zato je za Vas Vichy kreirao besplatan savjetnik za žene u menopauzi koji sada možete preuzeti i u digitalnom obliku. Simptomi menopauze, kako se nositi s njima, pravilna prehrana i tjelovježba, njega kože i kose – u ovoj knjižici naći ćete savjete stručnjaka o ovim, ali i brojnim drugim temama.

PREUZMITE SVOJ MENOPAUZA SAVJETNIK