OK

OK Cancel

Hvala Vam!

ZatvoriJESTE LI ZNALI DA VAS OD VAŠEG OMILJENOG
VICHY PROIZVODA DIJELI SAMO PAR KLIKOVA?

Delivery

BRZA I SIGURNA
DOSTAVA

Payment

MOGUĆNOST PLAĆANJA
POUZEĆEM

Free Delivery

BESPLATNA DOSTAVA
IZNAD ODREĐENOG IZNOSA


Pogledajte ponudu kod naših ovlaštenih partnera

Online Ljekarna ConerLjekarna Onlineeljekarna24Beauty pharmacy

MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS

Akumulacija stresa iznutra, često se zrcali izvana.

Novi Minéral 89 obnavljajući serum s probiotičkim frakcijama djeluje protiv vidljivih znakova stresa na koži.

Dan za danom koža je blistavija, vraća joj se elastičnost i tanke linije su smanjene, kao da je hidratizirana zdravljem.

Potraži svoj Minéral 89 Probiotic Fractions u fizičkim i online ljekarnama od 15. svibnja.

NARUČITE ONLINE

POPIS LJEKARNI

GradNaziv ljekarneAdresa

VICHY LJETNA TORBICA S CAPITAL SOLEIL EKO MLIJEKOM – POKLON PRI KUPNJI

Najintenzivnija oštećenja uzrokovana vanjskim čimbenicima naša koža doživljava ljeti. Za očuvanje kvalitete kože neophodna je učinkovita hidratantna njega, te zaštita od sunca širokog spektra kako bi ona izgledala - i osjećala se - najbolje moguće.

Sada Vas uz vaš omiljeni Vichy proizvod za njegu lica u ljekarnama očekuje i poklon – Vichy ljetna torbica s uzorcima i Capital Soleil Eko mlijekom (75ml) čija su formula i pakiranje ekološki dizajnirani i testirani u uvjetima morskog života.

Potražite promotivnu ponudu u odabranim fizičkim i online ljekarnama.

*Kozmetička torbica sadrži: Capital Soleil Eko mlijeko za zaštitu od sunca SPF 50+ 75ml, Minéral 89 booster 1,5ml, Minéralblend hidratantni puder 1ml, Capital Soleil UV AGE SPF 50+ 3ml.

*Promocija se odnosi na sve njege iz linije Liftactiv, Neovadiol, Minéral 89, Normaderm, Aqualia Thermal.

NARUČITE ONLINE

POPIS LJEKARNI

GradNaziv ljekarneAdresa

25% POPUSTA NA SVE NEOVADIOL PROIZVODE

Vichy je i ovaj mjesec uz rame ženama u važnim fazama njihovog života kao što je menopauza.

Osjećajte se dobro u svojoj koži uz Neovadiol njegu koja će smanjiti suhoću vaše kože, ublažiti bore i ovješenost te joj vratiti sjaj.

Započnite i završite dan s Neovadiol njegom za kožu u menopauzi, koja je u periodu od 1.5. do 15.5.2021 dostupna po 25% povoljnijoj cijeni u odabranim fizičkim i online ljekarnama.

NARUČITE ONLINE

POPIS LJEKARNI

GradNaziv ljekarneAdresa

Vichy Vam daruje kupon u vrijednosti od 100kn

Svaka koža je drugačija, jedinstvena i zahtijeva posebnu pažnju. Potrebna joj je učinkovita i prilagođena rutinska njega kako bismo dubinski djelovali i zadržali zdrav izgled.

Pronađite svoju rutinu njege u ljekarnama, a Vichy Vas nagrađuje uz kupnju bilo kojeg proizvoda za njegu lica od 7.5. do 17.5.2021, kuponom u vrijednosti od 100kn, iskoristivim u periodu od 17.5 do 17.6 uz minimalnu kupnju Vichy proizvoda u iznosu iznad 200kn.

*Promocija se odnosi na proizvode iz linija Idealia, Slow Âge, Minéral 89, Neovadiol, Liftactiv.

POPIS LJEKARNI

GradNaziv ljekarneAdresa

PREUZMITE SVOJ BESPLATNI SAVJETNIK ZA ŽENE U MENOPAUZI

Menopauza je sasvim prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vrijeme anksioznosti i problema.

Naš zadatak je da pristupimo svim ženama i pokažemo da su im, bez obzira na simptome, stručan savjet i podrška uvijek lako dostupni, a ljekarna mjesto na kojem ih mogu potražiti.

Upravo zato je za Vas Vichy kreirao besplatan savjetnik za žene u menopauzi koji sada možete preuzeti i u digitalnom obliku. Simptomi menopauze, kako se nositi s njima, pravilna prehrana i tjelovježba, njega kože i kose – u ovoj knjižici naći ćete savjete stručnjaka o ovim, ali i brojnim drugim temama.

PREUZMITE SVOJ MENOPAUZA SAVJETNIK