OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori


JESTE LI ZNALI DA VAS OD VAŠEG OMILJENOG
VICHY PROIZVODA DIJELI SAMO PAR KLIKOVA?

Delivery

BRZA I SIGURNA
DOSTAVA

Payment

MOGUĆNOST PLAĆANJA
POUZEĆEM

Free Delivery

BESPLATNA DOSTAVA
IZNAD ODREĐENOG IZNOSA

NAŠI OVLAŠTENI ONLINE PARTNERI:
Prima FarmaciaOnline Ljekarna ConerLjekarna OnlineLjekarna Talan

BLAGDANSKO DARIVANJE:
NOVČANIK UZ VICHY NJEGU

Poklonite svojoj koži zdrav izgled uz kupnju Vichy njege za lice po izboru, a mi vas darujemo ženskim novčanikom popularnog modela. Novčanik je dostupan dvije trendy boje: puder roza i bordo, te sadrži pažljivo odabrane uzorke proizvoda rutine njege po preporuci Vichy stručnjaka.

Sadržaj puder rozog novčanika:

  • SLOW ÂGE NOĆNA NJEGA (2ml) – obnavljajuća i osvježavajuća noćna krema i maska
  • DERMABLEND FLUID TEKUĆI PUDER nijansa 25 (1ml) – puder sa visokom moći prekrivanja neujednačene boje kože
  • MINÉRAL 89 (1.5ml) – dnevni booster za snažniju i puniju kožu

Sadržaj bordo novčanika:

  • NEOVADIOL NOĆNA NJEGA (1.5ml) – napredna noćna njega za zrelu kožu u menopauzi
  • MINÉRALBLEND TEKUĆI PUDER nijansa 06 (1ml) - hidratantni puder sa 16-satnom postojanošću
  • MINÉRAL 89 (1.5ml) – dnevni booster za snažniju i puniju kožu

Neka ovih blagdana briga o koži bude na prvom mjestu, a vaša kolekcija nadopunjena novim modnim dodatkom.

*Promocija se odnosi na dnevne njege, noćne njege, serume i njege oko očiju iz linija Slow Âge, Idéalia, Liftactiv, Neovadiol, Normaderm, Aqualia Thermal, Nutrilogie i Minéral 89. Promocija vrijedi od 15.11. do 30.11.2020. i ne zbraja se s drugim akcijama ili popustima. Proizvodi i pokloni dostupni su u dovoljnim količinama za cijelo razdoblje ponude. Zbog povećane potražnje možda neće biti dostupni u nekim ljekarnama tijekom cijelog razdoblja ponude.

NARUČITE ONLINE

POPIS LJEKARNI

GradNaziv ljekarneAdresa

VICHY SLAVI 89 GODINA UZ OSLIKAN MINÉRAL 89 BOOSTER U LJEKARNAMA

Za Vichy se kaže da je pionir urbane znanosti o koži. To načelo ga prati već punih 89 godina.

Sve formulacije kreirane su oko Vichy vulkanske vode, koje u Minéral 89 boosteru ima čak 89 %, koja dokazano utječe na jačanje barijere kože, što se sve više pokazuje da je od velikog značaja za zdrav i lijep izgled naše kože.

Potražite i Vi svoj Minéral 89 booster u obližnjoj ljekarni, i to u oslikanom rođendanskom ruhu i ekonomičnom pakiranju! * Uz Vichy formule inspirirane znanošću i prirodom, neka i Vaša koža živi snažnije!

Uz Vichy formule inspirirane znanošću i prirodom, neka i Vaša koža živi snažnije!

*Promocija vrijedi od 15.11. do 1.12.2020. te se ne zbraja s drugim akcijama ili popustima. Proizvodi dostupni su u dovoljnim količinama za cijelo razdoblje ponude. Zbog povećane potražnje možda neće biti dostupni u nekim ljekarnama tijekom cijelog razdoblja ponude.

NARUČITE ONLINE

POPIS LJEKARNI

GradNaziv ljekarneAdresa

UPOTPUNITE SVOJU MAKE-UP RUTINU UZ VICHY ČETKICU ZA NANOŠENJE PUDERA

Tajna svakog savršenog make-upa looka je besprijekorna podloga, zar ne?

Zato smo za sve ljubitelje Vichy pudera, ili one koji će to tek postati, pripremili posebnu promociju u odabranim ljekarnama! Uz kupnju svih naših pudera iz Dermablend i Minéralblend linije, na poklon* dobivate Vichy četkicu za nanošenje pudera. Praktičnog ovalnog oblika, četkica je savršena za nanošenje pudera na cijelo lice, ali i za nanošenje na teže dostupna područja oko nosa i očiju.

Požurite po svoju četkicu u najbližu odabranu ljekarnu.

*Poklon se dobiva uz kupnju jednog Vichy proizvoda iz linije Dermablend i Minéralblend. Promocija vrijedi od 1.10. do 15.10. 2020. te se ne zbraja s drugim akcijama ili popustima. Pokloni su dostupni u dovoljnim količinama za cijelo razdoblje ponude. Zbog povećane potražnje možda neće biti dostupni u nekim ljekarnama tijekom cijelog razdoblja ponude.

NARUČITE ONLINE

POPIS LJEKARNI

GradNaziv ljekarneAdresa

PREUZMITE SVOJ BESPLATNI SAVJETNIK ZA ŽENE U MENOPAUZI

Menopauza je sasvim prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vrijeme anksioznosti i problema.

Naš zadatak je da pristupimo svim ženama i pokažemo da su im, bez obzira na simptome, stručan savjet i podrška uvijek lako dostupni, a ljekarna mjesto na kojem ih mogu potražiti.

Upravo zato je za Vas Vichy kreirao besplatan savjetnik za žene u menopauzi koji sada možete preuzeti i u digitalnom obliku. Simptomi menopauze, kako se nositi s njima, pravilna prehrana i tjelovježba, njega kože i kose – u ovoj knjižici naći ćete savjete stručnjaka o ovim, ali i brojnim drugim temama.

PREUZMITE SVOJ MENOPAUZA SAVJETNIK