OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Menopauza: prekretnica koja nas poziva na brigu o sebi i smirenost

 • favoris

S dolaskom menopauze hormonalne promjene mogu utjecati na Vaše fizičko i emotivno blagostanje, kao i na Vašu kožu.

Menopauza: prekretnica koja nas poziva na brigu o sebi i smirenost

Na ovoj prekretnici prigrlite novu vrstu njege i gledajte na budućnost s optimizmom, smirenošću i povjerenjem.

Menopauza: prekretnica koja nas poziva na brigu o sebi i smirenost

S ulaskom u menopauzu osjećate da ste na prekretnici. Inicijalni znakovi obično su očiti: hormonalne promjene povezane s menopauzom mogu biti uzrok noćnog znojenja i "valova vrućine"  koji remete Vaš san, potiču promjene raspoloženja i uzrokuju osjećaj umora. Javljaju se i zamjetne promjene na Vašoj koži, uključujući i sve jaču suhoću i gubitak gustoće. Vidljivi znakovi starenja poput gubitka gustoće sve su uočljiviji za vrijeme ovih hormonalnih promjena.


To je posebno vrijeme u u Vašem životu koje može utjecati na Vaše blagostanje fizički, emotivno i mentalno te predstavlja i nov  početak kojeg treba prihvatiti s povjerenjem i smirenošću. Općepoznato je na kraju krajeva da su pedesete nove tridesete. Vrijeme je da se pogleda u budućnost dostojanstveno i s povjerenjem i da njegu o sebi stavite na prvo mjesto. To uključuje i prilagodbu anti-age rutine njege kože.* Nadomjesni kozmetički kompleks.

Inovacija - nadomjesna kozmetika: revolucionarna rješenja nove generacije u njezi kože iznad 50 godina

Neovadiol već više od 15 godina odgovara na posebne potrebe kože koja se mijenja uvodeći anti-age proizvode koji su rezultat intenzivnog znanstvenog istraživanja i ciljano djeluju na probleme poput gubitka gustoće kože, suhoće i hrapavosti tena kod žena starijih od 50 godina. Danas je  u tijeku prava revolucija uz nastanak Neovadiol nadomjesnog kompleksa* njege za kožu: revolucija koja preoblikuje Vašu kožu na više razina, vraća joj mladolikost, energiju, mekoću i blistavost.

Neovadiol sadrži revolucionaran novi kompleks od 4 aktivna sastojka koja zajedno djeluju na obnavljanje gustoće, volumena, sjaja i mladolikosti Vaše kože tijekom menopauze. Zahvaljujući pojačanoj koncentraciji sastojka  Pro-Xylane, Neovadiol je iznimno učinkovita anti-age njega za kožu. Pro-Xylane u značajnoj mjeri vraća gustoću i glatkoću koži, smanjuje bore, staračke pjege i pigmentaciju. Vaš ten u trenu izgleda mlađe, svježije, čvršće i ujednačenije. Svjež, cvjetni miris linije donosi mješavinu nota jabuke, zelenog čaja, irisa i jasmina uz duboki nagovještaj mošusa i ljubičice što donosi osjećaj smirenosti i mira, a  tekstura Neovadiol njege istovremeno kožu čini svježom, mekom i nahranjenom.

Naši kultni proizvodi

 • 3337871331887-neovadiol-nadomjesni-kompleks-dnevna-njega; normalna-mjesovita-koza; krema-za-lice; protiv-bora; vichy; lifting-ucinak; menopauza; gustoca-volumen; osjetljiva-koza; bore; objesena-koza; zatezanje
 • neovadiol-serum-obnavljajuci-koncentrat; suha-masna-koza; mjesovita-koza; njega-za-lice; vichy-krema; pauza; borice; umoran-izgled; zatezanje
 • neovadiol-night-nocna-njega-vichy; gusca-koza; osjecaj-hladenja; blistavost; definirane-konture; ucinak-liftinga; menopauza; gubitak-cvrstoce; zatezanje; krema-za-lice; protiv-starenja; protiv-bora; umor; sivi-ten
 • Najčitanije

  Različiti simptomi starenja na kosi

  Njega Kose

  Različiti simptomi starenja na kosi

  Nema sumnje da se tijekom menopauze vaše tijelo mijenja, koža širi, a zahvaćena je čak i kosa. Još jučer živahne, bujne kovrče sada su griva bez sjaja i volumena.  Jasno je da ova promjena može biti nuspojava koju je teško prihvatiti.

  Pročitaj članak

  go to top