OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Noćni valovi vrućine: kako ostati smirena i naspavati se

 • favoris

Tijekom kasnijih stadija menopauze "valovi vrućine" mogu narušiti Vaš san i spriječiti da se odmorite što je važno za blagostanje i lijepu kožu. Ovih 5 savjeta će Vam pomoći da se smirite i dobro naspavate te probudite svježi. 

Vrtili ste se cijele noći i budili znojni i tjeskobni. Hormonalne promjene koje dolaze u menopauzi - posebno u kasnijim stadijima - mogu uzrokovati valove vrućine te Vas spriječiti da se naspavate i čak uzrokovati nesanicu. Slijedite ovih 5 savjeta kako ostati smirena i dobro se naspavati noću: izgledat ćete i osjećati se najbolje što možete ujutro.

Držite hladno piće na noćnom ormariću

Čaša hladne vode ili biljnog čaja uz uzglavlje dobar je način opuštanja kad Vam je pretoplo.  Mogli biste razmisliti i o držanju raspršivača ili vlažne krpe uz krevet za osvježavanje kože ako se znojite noću.

Nosite prozračne i prirodne materijale dok spavate

Ako nosite sintetičke materijale poput poliestera ili spandeksa, pred spavanje se presvucite u prozračnije, prirodne materijale poput organskog pamuka. Sintetičke tkanine mogu hermetički zatvoriti toplinu zbog čega ćete se osjećati neugodno, a pamuk ili lan upijaju vlagu i održavaju Vas "hladnima".

Spavajte s dekom manje i razmislite o promjeni posteljine.

Važno je i ne zatrpavati se dekama ako imate noćne valove vrućine.  Spavajte s dekom manje ako možete. Razmislite i o promjeni posteljine u onu prirodnih materijala poput pamuka ili paperja: to će pomoći da ostanete hladni i suhi.

Smirite se i utonite u san za ljepotu uz Neovadiol Night

Noćna njega za kožu žena u menopauzi morala bi djelovati na valove vrućine. Neovadiol Night noćna krema čini upravo to: formula koja hladi i smiruje nudi trenutačni i dugotrajni osjećaj svježine i olakšanja od vrućine što Vam omogućuje da zaista utonete u san za ljepotu. Nadomjesni kompleks* istovremeno djeluje na vraćanje gustoće i preoblikovanje kože  dovodeći joj sve što joj je potrebno da izgleda mladolikije i zdravije ujutro. Rezultat? Budite se potpuno svježi i spremni da se suočite s nadolazećim danom potpuno sigurni u sebe.

* Nadomjesni kozmetički kompleks.

Naši kultni proizvodi

 • neovadiol-night-nocna-njega-vichy; gusca-koza; osjecaj-hladenja; blistavost; definirane-konture; ucinak-liftinga; menopauza; gubitak-cvrstoce; zatezanje; krema-za-lice; protiv-starenja; protiv-bora; umor; sivi-ten
 • neovadiol-gf-contours-njega-gustoca-uklanjanje-bora-vichy; podrucje-oko-usana-i-ociju
 • neovadiol-serum-obnavljajuci-koncentrat; suha-masna-koza; mjesovita-koza; njega-za-lice; vichy-krema; pauza; borice; umoran-izgled; zatezanje
 • Najčitanije

  Različiti simptomi starenja na kosi

  Njega Kose

  Različiti simptomi starenja na kosi

  Nema sumnje da se tijekom menopauze vaše tijelo mijenja, koža širi, a zahvaćena je čak i kosa. Još jučer živahne, bujne kovrče sada su griva bez sjaja i volumena.  Jasno je da ova promjena može biti nuspojava koju je teško prihvatiti.

  Pročitaj članak

  go to top