OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Preuzmite svoj besplatni savjetnik za žene u menopauzi

Promjena, klimakterij, životna faza – kako god da nazovemo, neizbježna je činjenica da sve žene prolaze kroz menopauzu. Menopauza je sasvim prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vrijeme anksioznosti i problema.

clanak slika

Naš zajednički zadatak je da pristupimo svim ženama i pokažemo da su im, bez obzira na simptome, stručan savjet i podrška uvijek lako dostupni, a ljekarna mjesto na kojem ih mogu potražiti. Laboratoriji Vichy godinama ulažu velike napore u edukaciju žena i povećanje dostupnosti pravih i korisnih informacija važnih za ovo životno razdoblje, a sve pod okriljem kampanje „Nema pauze u  menopauzi.

clanak slika

Upravo zato je za Vas Vichy kreirao besplatan savjetnik za žene u menopauzi u kojem možete pronaći savjete stručnjaka, prijedlog jelovnika, primjere vježbi, uzorke za njegu kože i ostvariti pogodnosti pri kupnji, a koji možete ekskluzivno potražiti u Farmacia specijaliziranim prodavaonicama od 1.9.2020. do isteka zaliha.

Svi oni koji nisu uspjeli preuzeti svoj savjetnik u ljekarnama od sada ga mogu pohraniti na svoje računalo u digitalnom obliku, kako bi Vam sve informacije o menopauzi na jednom mjestu bile uvijek dostupne. Preuzmite svoj savjetnik o menopauzi ovdje.

go to top