OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

#NemaPauze u menopauzi grupa za sve žene u menopauzi

Pridružite se grupi #NemaPauze u menopauzi gdje vas očekuju savjeti, iskustva, edukativni i zabavni sadržaji: FB grupa

#NemaPauze u menopauzi grupa za sve žene u menopauzi

Promjena, klimakterij, životna faza – kako god da nazovemo, neizbježna je činjenica da sve žene prolaze kroz menopauzu. Menopauza je sasvim prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vrijeme anksioznosti i problema.

Naš zajednički zadatak je da pristupimo svim ženama i pokažemo da su im, bez obzira na simptome, stručan savjet i podrška uvijek lako dostupni. Zato djelujte! Budite dnevna doza podrške, inspiracije i motivacije drugim ženama. Podijelite svoje iskreno iskustvo koristeći #nemapauze na društvenim mrežama i pomozite nam u razbijanju ove tabu teme uvođenjem otvorenog razgovora među ženama. Upravo zato smo kreirali grupe #NemaPauze u menopauzi u kojima možete pronaći savjete stručnjaka, iskustva drugih članica grupe te razne edukativne i zabavne sadržaje. Zato postanite članica grupe i pronađite koristan savjet te podijelite svoje iskustvo s menopauzom: FB grupa

nema pauze

Nosite svoje godine ponosno! Uz Vichy Neovadiol liniju moguće je „oživjeti” kožu i postići blistaviji, ljepši ten u ovom specifičnom periodu života. Neovadiol linija je revolucionarno anti-age rješenje koji nudi dnevnu i noćnu njegu protiv starenja kože u menopauzi vraćajući joj izgled i osjećaj mladolikog tena. Vaša je koža u trenu svježa i blistava, čvršća i punija te preoblikovana.

go to top