OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

|0|||
NOVO

DERMABLENDtm

VISOKA MOĆ PREKRIVANJA,
PREPORUČEN OD STRANE DERMATOLOGA

VIŠE OD PUDERA
HIPOALERGEN, NEKOMEDOGEN.
ISPITAN POD DERMATOLOŠKIM NADZOROM

v_discover-more.jpg

TVOJA KOŽA JE
JEDINSTVENA

SAZNAJ VIŠE
v_discover-more2.jpg

IZABERI SVOJ
PUDER

SAZNAJ VIŠE

VISOKO PREKRIVANJE PRILAGOĐENO TVOJOJ JEDINSTVENOJ KOŽI


DERMABLEND TUTORIJAL

POGLEDAJ PREPORUKU DERMATOLOGA I VIZAŽISTA

| | | |

Background

Dajana Pajkić je profesionalna vizažistica koja svoju karijeru gradi već vise od deset godina uz niz uspješnih suradnji.
Radila je s brojnim poznatim osobama, od kojih se izdvaja desetogodišnja suradnja s zvijezdom Severinom. Njezin rad možete pratiti u brojnim fashion i lifestyle časopisima, koju su osim domaćih časopisa prepoznali i objavili strani časopisi poput Vogue, Lofficiel, GQ...
Oduvijek ističe kako je pravilna njega kože najvažnija, te da je zdrava koža temelj uspjeha, neovisno o kojem makeup looku se radi.

Jedan takav je kreirala i za nas, gdje možete vidjeti pripremu kože u ovim hladnim, zimskim mjesecima koje je upotpunila s prigodnim blagdanskim lookom kojeg možete sami iskombinirati za nadolazeće domjenke, partye i evente.

MINERALIZIRANA MICELARNA VODICA

MINERALIZIRANA MICELARNA VODICA

Temeljito očisti svoju kožu micelarnom vodicom Pureté Thermale prilagođenom tvom tipu kože! Ukloni sve nečistoće s područja oko očiju i lica te smiri kožu zahvaljujući pantenolu u njenoj formuli!

KUPI ONLINE
MINÉRAL 89 BOOSTER

MINÉRAL 89 BOOSTER

Nanesi hidratantnu podlogu za make- up koja će osnažiti tvoju kožu i učiniti ju otpornom na sve vanjske utjecaje kojima je izložena tijekom cijelog dana.

KUPI ONLINE
MINÉRAL 89 EYES

MINÉRAL 89 EYES

Pripremi i područje oko očiju za nanošenje make- up-a! Nanesi hidratantnu podlogu za make- up koja će obnoviti tvoju kožu ali i smanjiti izgled vrećica ispod očiju zahvaljujući čistom kofeinu u formuli.

KUPI ONLINE
DERMABLEND FLUID

DERMABLEND FLUID

Nanesi tekući puder s visokom moći prekrivanja, koji će sakriti tvoje tamne podočnjake i sitne nepravilnosti na koži, ali i hidratizirati tvoju kožu bez da začepi pore.

KUPI ONLINE

Vichy Mag