OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Densi-Solutions: savršena rutina za povećanje mase kose

  • favoris

Dercos Densi-Solutions ciljano djeluje na korijen i vlakno kose i time jača kosu koja se stanjuje te poboljšava zdravlje vlasišta, a sve zahvaljujući kombinaciji 7 inovativnih sastojaka.

Densi-Solutions: savršena rutina za povećanje mase kose

Kako Dercos Densi-Solutions može poboljšati masu kose?


Tko je rekao da se stanjivanje kose događa u 40-ima? Uz koncentriranu njegu za tanku i rijetku kosu, šampon za tanku i slabu kosu i balzam za tanku i slabu kosu Dercos Densi-Solutions nudi sistem u 3 koraka za povećanje mase kose. Kad se koristi kao potpuna rutina njege kose, Dercos Densi-Solutions donosi snagu 7 sastojaka koji popravljaju izgled kose koja se stanjuje, od vlasišta duž cijele vlasi.

Korak 1: Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu, kosu čini debljom i snažnijom


Najprije koristimo Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu bez parabena, obogaćen sastojkom Filloxane za jačanje debljine vlasi i poboljšanje kvalitete vlasišta zahvaljujući 3D mreži koja obavija vlas i jača vlakno. Proizvod je prozračne teksture koja učinkovito čisti kosu bez ostavljanja masnih tragova – savršen za tanku kosu kojoj je potreban volumen od korijena do vrhova!

Korak 2: Densi-Solutions balzam za tanku i slabu kosu koji kosu jača od korijena


Potom slijedi balzam za povećanje debljine vlasi obogaćen sastojkom Ceramide R za jačanje strukture tanke kose. Molekule sastojka Ceramide R koje štite i osnažuju vlakno kose „cementiraju“ prostor između ljuskica pojedinih folikula kose i tvore snažniju, glađu strukturu. Za razliku od uobičajenih regeneratora, ovaj se balzam nanosi od korijena duž cijele vlasi i svojom osvježavajućom, topivom gelastom teksturom daje dozu svježine neposredno nakon nanošenja.

Korak 3: Densi-Solutions koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu: klinički dokazano poboljšava gustoću kose

I na kraju, koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu koja se ne ispire, djeluje na vlasište jačajući kosu od korijena i osvježavajući vlasište. Ova njega dokazano poboljšava gustoću kose u samo 6 tjedana zahvaljujući 2 aktivna sastojka: stemoksidinu i Resveratrolu.[1]

[1] Kliničko ispitivanje. 79 žena. 6 tjedana upotrebe potpune Densi Solutions rutine

Najčitanije

Je li moguće zaustaviti ispadanje kose?

Njega Kose

Je li moguće zaustaviti ispadanje kose?

Živimo u stresnom vremenu pa osim genetike, na ispadanje kose utječu hormonalne promjene, umor, loša prehrana, pušenje, problemi vlasišta i pogrešni tretmani kose. Svi ovi faktori utječu ne samo na ispadanje kose, već i na njenu kvalitetu, mikrocirkulaciju vlasišta te otpornosti.

Pročitaj članak

Što je masa kose?

Njega Kose

Što je masa kose?

Primjećujete da Vam je u posljednje vrijeme tanji rep? Kao dio naše serije publikacija o ispadanju i stanjivanju kose Vichy objašnjava sve o masi kose te o načinu na koji Dercos Densi Solutions djeluje na njeno jačanje.

Pročitaj članak

go to top