OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Densi-Solutions: savršena rutina za povećanje mase kose

 • favoris

Dercos Densi-Solutions ciljano djeluje na korijen i vlakno kose i time jača kosu koja se stanjuje te poboljšava zdravlje vlasišta, a sve zahvaljujući kombinaciji 7 inovativnih sastojaka.

Kako Dercos Densi-Solutions može poboljšati masu kose?


Tko je rekao da se stanjivanje kose događa u 40-ima? Uz koncentriranu njegu za tanku i rijetku kosu, šampon za tanku i slabu kosu i balzam za tanku i slabu kosu Dercos Densi-Solutions nudi sistem u 3 koraka za povećanje mase kose. Kad se koristi kao potpuna rutina njege kose, Dercos Densi-Solutions donosi snagu 7 sastojaka koji popravljaju izgled kose koja se stanjuje, od vlasišta duž cijele vlasi.

Korak 1: Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu, kosu čini debljom i snažnijom


Najprije koristimo Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu bez parabena, obogaćen sastojkom Filloxane za jačanje debljine vlasi i poboljšanje kvalitete vlasišta zahvaljujući 3D mreži koja obavija vlas i jača vlakno. Proizvod je prozračne teksture koja učinkovito čisti kosu bez ostavljanja masnih tragova – savršen za tanku kosu kojoj je potreban volumen od korijena do vrhova!

Korak 2: Densi-Solutions balzam za tanku i slabu kosu koji kosu jača od korijena


Potom slijedi balzam za povećanje debljine vlasi obogaćen sastojkom Ceramide R za jačanje strukture tanke kose. Molekule sastojka Ceramide R koje štite i osnažuju vlakno kose „cementiraju“ prostor između ljuskica pojedinih folikula kose i tvore snažniju, glađu strukturu. Za razliku od uobičajenih regeneratora, ovaj se balzam nanosi od korijena duž cijele vlasi i svojom osvježavajućom, topivom gelastom teksturom daje dozu svježine neposredno nakon nanošenja.

Korak 3: Densi-Solutions koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu: klinički dokazano poboljšava gustoću kose

I na kraju, koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu koja se ne ispire, djeluje na vlasište jačajući kosu od korijena i osvježavajući vlasište. Ova njega dokazano poboljšava gustoću kose u samo 6 tjedana zahvaljujući 2 aktivna sastojka: stemoksidinu i Resveratrolu.[1]

[1] Kliničko ispitivanje. 79 žena. 6 tjedana upotrebe potpune Densi Solutions rutine

VAŠA RUTINA

 • densi-solutions-balzam-za-tanku-slabu-kosu; vichy; dercos; prorjedivanje-kose; obnova-kose; suha-kosa; tanka-kosa; rijetka-kosa; pojacano-ispadanje-kose; veci-volumen-kose; stanjivanje-kose; povlacenje-kose

  DERCOS

  Densi-Solutions - Balzam za tanku i slabu kosu

  Balzam za tanku i slabu kosu koja se stanjuje. Hidratizira vlasište.

 • densi-solutions-koncentrat-koncentrirana-njega; za-tanku-kosu; za-rijetku-kosu; tretman-kose; vichy; dercos; jacanje-kose; obnova-kose; ispadanje-kose; rijetka-kosa; njega-kose; prorjedivanje-kose

  DERCOS

  Densi-Solutions - koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu

  Tretman za kosu

  Koncentrirana njega za jaču, gušću kosu.

 • densi-solutions-sampon-za-tanku-i-slabu-kosu; vichy-dercos; tanka-slaba-kosa; tanka-kosa; rijetka-kosa; smanjena-gustoca; za-jacanje-kose; za-veci-volumen; obnova-kose; stanjivanje-kose; ispadanje-kose

  DERCOS

  Densi-Solutions - Šampon za tanku i slabu kosu

  Šamponi

  Šampon za tanku i slabu kosu. Revitalizira vlasište i jača kosu.

 • Najčitanije

  Je li moguće zaustaviti ispadanje kose?

  Njega Kose

  Je li moguće zaustaviti ispadanje kose?

  Živimo u stresnom vremenu pa osim genetike, na ispadanje kose utječu hormonalne promjene, umor, loša prehrana, pušenje, problemi vlasišta i pogrešni tretmani kose. Svi ovi faktori utječu ne samo na ispadanje kose, već i na njenu kvalitetu, mikrocirkulaciju vlasišta te otpornosti.

  Pročitaj članak

  NAJČEŠĆA PITANJA O ISPADANJU KOSE KOD ŽENA

  Njega Kose

  NAJČEŠĆA PITANJA O ISPADANJU KOSE KOD ŽENA

  Smatra se da je ispadanje kose problem koji najčešće zahvaća muškarce, međutim postoje periodi i životne faze u kojima i žene gube kosu. O pitanjima koje žene imaju o ispadanju kose pričali smo s Anom Kovačević, stručnom suradnicom za edukaciju VICHY.

  Pročitaj članak

  Što je masa kose?

  Njega Kose

  Što je masa kose?

  Primjećujete da Vam je u posljednje vrijeme tanji rep? Kao dio naše serije publikacija o ispadanju i stanjivanju kose Vichy objašnjava sve o masi kose te o načinu na koji Dercos Densi Solutions djeluje na njeno jačanje.

  Pročitaj članak

  go to top