NOVO Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDJE SADA.

Ako ne poduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvaćanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obvezuje poštivati povjerljivost osobnih podataka dobivenih putem ovog obrasca. Osobni podaci prikupljeni pomoću ovog obrasca bit će korišteni isključivo od strane tvrtke Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na Vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sljedeću adresu: info@vichy.hr info@vichy.hr

Imate pravo u svakom trenutku saznati sve o  Politici zaštite osobnih podataka kao i sve o našim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Densi-Solutions: savršena rutina za povećanje mase kose

Dercos Densi-Solutions ciljano djeluje na korijen i vlakno kose i time jača kosu koja se stanjuje te poboljšava zdravlje vlasišta, a sve zahvaljujući kombinaciji 7 inovativnih sastojaka.

Kako Dercos Densi-Solutions može poboljšati masu kose?


Tko je rekao da se stanjivanje kose događa u 40-ima? Uz koncentriranu njegu za tanku i rijetku kosu, šampon za tanku i slabu kosu i balzam za tanku i slabu kosu Dercos Densi-Solutions nudi sistem u 3 koraka za povećanje mase kose. Kad se koristi kao potpuna rutina njege kose, Dercos Densi-Solutions donosi snagu 7 sastojaka koji popravljaju izgled kose koja se stanjuje, od vlasišta duž cijele vlasi.

Korak 1: Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu, kosu čini debljom i snažnijom


Najprije koristimo Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu bez parabena, obogaćen sastojkom Filloxane za jačanje debljine vlasi i poboljšanje kvalitete vlasišta zahvaljujući 3D mreži koja obavija vlas i jača vlakno. Proizvod je prozračne teksture koja učinkovito čisti kosu bez ostavljanja masnih tragova – savršen za tanku kosu kojoj je potreban volumen od korijena do vrhova!

Korak 2: Densi-Solutions balzam za tanku i slabu kosu koji kosu jača od korijena


Potom slijedi balzam za povećanje debljine vlasi obogaćen sastojkom Ceramide R za jačanje strukture tanke kose. Molekule sastojka Ceramide R koje štite i osnažuju vlakno kose „cementiraju“ prostor između ljuskica pojedinih folikula kose i tvore snažniju, glađu strukturu. Za razliku od uobičajenih regeneratora, ovaj se balzam nanosi od korijena duž cijele vlasi i svojom osvježavajućom, topivom gelastom teksturom daje dozu svježine neposredno nakon nanošenja.

Korak 3: Densi-Solutions koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu: klinički dokazano poboljšava gustoću kose

I na kraju, koncentrirana njega za tanku i rijetku kosu koja se ne ispire, djeluje na vlasište jačajući kosu od korijena i osvježavajući vlasište. Ova njega dokazano poboljšava gustoću kose u samo 6 tjedana zahvaljujući 2 aktivna sastojka: stemoksidinu i Resveratrolu.[1]

[1] Kliničko ispitivanje. 79 žena. 6 tjedana upotrebe potpune Densi Solutions rutine

Naši kultni proizvodi

Najčitanije

40 DERCOS_Aminexil Clinical 5

Njega Kose

Je li moguće zaustaviti ispadanje kose?

Živimo u stresnom vremenu pa osim genetike, na ispadanje kose utječu hormonalne promjene, umor, loša prehrana, pušenje, problemi vlasišta i pogrešni tretmani kose. Svi ovi faktori utječu ne samo na ispadanje kose, već i na njenu kvalitetu, mikrocirkulaciju vlasišta te otpornosti.

Pročitaj članak

Vichy expert

Njega Kose

NAJČEŠĆA PITANJA O ISPADANJU KOSE KOD ŽENA

Smatra se da je ispadanje kose problem koji najčešće zahvaća muškarce, međutim postoje periodi i životne faze u kojima i žene gube kosu. O pitanjima koje žene imaju o ispadanju kose pričali smo s Anom Kovačević, stručnom suradnicom za edukaciju VICHY.

Pročitaj članak

go to top