OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

Segment :

4 sastojka koje bore ne vole

 • favoris

4 neophodna sastojka koje preporučuju stručnjaci za kožu

Ramnoza

Monosaharid ramnoza je prirodni biljni šećer i osnovni je aktivni sastojak linije Liftactiv Supreme. U dnevnoj se kremi nalazi u dozi od 5%, a u Serumu 10 Supreme od 10%.
Ramnoza ima jedinstvena anti-age svojstva i jača strukturu kože te djeluje na znakove starenja.
Dobrobiti za kožu: redovitom upotrebom koža postaje punija i čvršća, a bore se vidljivo smanjuju. Ojačana struktura kože lakše odolijeva utjecajima iz okoline koji uzrokuju starenje kože.

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina ima sposobnost vezivanja i zadržavanja velike količine molekula vode što sprječava gubitak čvrstoće i elastičnosti dermisa. Sinteza hijaluronske kiseline u tijelu se povećava kad je koža oštećena te štiti i obnavlja fibroblaste i stanice epitela. No razina ove prirodno prisutne kiseline u koži se s godinama smanjuje.  Dokazano je da starija koža u epidermisu ne sadrži hijaluronsku kiselinu.

Hijaluronska kiselina ima odlična svojstva protiv starenja što ima pozitivan učinak na elastičnost kože. Nadalje, niska razina proteina u kiselini smanjuje i opasnost od alergijskih reakcija što je čini pogodnom za osjetljivu kožu.

Dobrobiti za kožu: u formuli njege za kožu hijaluronska kiselina djeluje na punoću kože, vidljivo ublažava tanke linije i bore i umiruje kožu. 

Retinol

Retinol, oblik vitamina A, nije neophodan samo za kožu, već i za zdrave zube i kosti. Ispitivanja su pokazala da retinol potiče tvorbu polisaharida koji zadržavaju vodu u koži i povećava tvorbu kolagena. 

Dobrobiti za kožu: poznato je da retinol smanjuje pojavu tvrdoglavih tankih linija i bora te zaglađuje površinu kože za nježan i hidratiziran izgled.

Vitamin C

Razina vitamina C u našem tijelu se smanuje s godinama. Uz konzumaciju hrane bogate ovim vitaminom (nalazi se u brojnom voću i povrću) topička primjena vitamina C snažno štiti od antioksidansa i slobodnih radikala koji mogu uzrokovati pojavu znakova starenja.

Dobrobiti za kožu: vitamin C je odličan antioksidans, a djeluje i na elastičnost i mladolikost kože.

Dermatolozi i ljekarnici u Laboratorijima Vichy neprestano koriste svoju ekspertizu o njezi kože pri kreiranju formula s najsnažnijim aktivnim sastojcima za Liftactiv liniju.

Naši kultni proizvodi

 • liftactiv-serum-10-supreme-za-lice-vichy; prevencija; anti-age-njega; koza-lica; osjetljiva-koza; ramnoza; lifting-ucinak; obnova-koze; protiv-bora
 • liftactiv-supreme-night-nocna-njega-protiv-bora; krema-lice; ucinak-liftinga; duboke-bore; ucsvrscivanje-koze; ramnoza; korekcija-bora; zatezanje; obnova-koze; hranjiva-krema; koza-u-cetrdesetima; tekstura
 • liftactiv-supreme-dnevna-njega-normalna-mjesovita-koza; lagana-tekstura; protiv-bora-lice; duboke-bore; bore-smijalice; korekcija-bora; lifting-ucinak; zatezanje; borice; ramnoza; kofein; cvrsca-koza
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Jeste li znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravoga sjaja? Bacit ćemo pogled na revitalizirajuća svojstva vitamina C. Užurban način života utječe na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja.

  Pročitaj članak

  Probiotički sastojak bifidus: čini kožu snažnijom

  Sastojci

  Probiotički sastojak bifidus: čini kožu snažnijom

  Probiotici su živi organizmi dugo proučavani zbog svojeg blagotvornog učinka na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotički sastojak dobiven fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju stavljajući ovaj neživi probiotički sastojak blagotvoran prema koži u svoju novu njegu.

  Pročitaj članak

  go to top