OK

OK Cancel

Hvala Vam!

Zatvori

MOJE LICE. MOJ PUDER. MOJE SAMOPOUZDANJE.

Otkrijte iskustvo Mihaele, naše nove Dermablend ambasadorice i učiteljice koja je rođena s madežom boje vina na licu kojeg joj je izazov šminkati.


Svijet make upa je moja velika strast. Zaljubljena sam u sve aspekte ljepote i zdravog života. Dugo godina proučavam šminku.

Najveći interes su mi uvjek bili puderi budući da sam rođena sa madežom boje vina (moja flekica) koji mijenja boje i kojeg mi je izazov šminkati. Na njemu isprobavam kvalitetu šminke.

Dermablend puder sam isprobala nedavno i oduševila me njegova moć prekrivanja, sastav, ugoda nanošenja i nošenja na koži te prirodnost koju daje. Prirodan izgled (no makeup look) mi je oduvijek bio jedan od imperativa i ono što opisuje pravu kvalitetu pudera. To je postigao Vichy Dermablend.

Mihaelina transformacija uz Dermablend
Mihaelina transformacija uz Dermablend

Iskustvo sa snimanja Dermablend videa


Na snimanju reklame mi je bilo odlično, ekipa je bila skroz opuštena i zabavna, a atmosfera prijateljska i obiteljska.

Čast mi je biti Vichy Dermablend ambasador i preko svog lica prikazati što sve može ovaj puder.

VAŠA RUTINA

 • dermablend-tekuci-puder-3d-korekcija-akne; masna-koza; postojan; akne; masna-koza; postojan; akne; masna-koza; postojan; akne; masna-koza; postojan
 • vichy-dermablend-korektivni-tekuci-puder-16-h-nijansa-15-opal-nude-sand-gold-mat-puder-lagano-prekrivanje-spf-35
 • Najčitanije

  MOJE LICE. MOJ PUDER. MOJE SAMOPOUZDANJE.

  Make up

  MOJE LICE. MOJ PUDER. MOJE SAMOPOUZDANJE.

  Otkrijte iskustvo Monike, naše nove Dermablend ambasadorice i studentice prava koja ima problema s aknama od svoje desete godine života i dugo je tražila onaj pravi puder koji joj neće pogoršati stanje kože, a dat će joj prekrivanje s kojim se osjeća dobro.

  Pročitaj članak

  go to top